meer dan alleen een

tuinontwerp

Roeland Noteboom.jpeg

 

Roeland Noteboom biedt meer dan alleen een tuinontwerp. De ruis tussen ontwerp en realisatie verdwijnt door de vakkundige uitvoering onder begeleiding van de ontwerper. Met jarenlange ervaring in de tuin worden uw wensen deskundig gerealiseerd. 

flower-3607721_1280.jpg

Kennismaking

Ontwerpen begint bij het het begrijpen van uw wensen

Door met u in gesprek te gaan probeer ik uw wensen zo goed mogelijk te begrijpen en te formuleren. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

tuin+en+terras+.jpg

Tuinontwerp voorbeelden

Tuintekeningen

Tijdens het ontwerpen van uw tuin begint het ongetwijfeld te kriebelen. Aan de hand van een aantal voorbeelden kunnen wij u op weg helpen om een beeld te vormen van hoe uw tuin er uit komt te zien.

 
tuinontwerp laten maken.JPG

Besluitvorming

De knoop doorhakken

Na eventuele aanpassingen in het ontwerp bereiken we een overeenstemming en kunnen we beginnen.

tuinontwerp strak.jpg

De handen uit de mouwen

Of beter gezegd de schep in de aarde

Met een ervaren team beginnen we aan de strakke uitvoering van uw tuin. Door de directe begeleiding en medewerking van de ontwerper wordt de ruis tussen ontwerp en realisatie uitgesloten.

 

Plantenplanner

De juiste beplanting van uw tuin is essentieel voor een optimale beleving. Gebruik de plantenplanner om de juiste plant te vinden voor uw tuin.

 

Voorbeelden tuinrealisaties

Iedereen heeft zijn eigen smaak

 

En dat begrijp ik! Daarom ga ik graag met u in gesprek om uw smaak en wensen te begrijpen. Ook heb ik een aantal voorbeelden voor u op een rij gezet zodat u een compleet beeld krijgt van de mogelijkheden.

 

Tuininspiratie is soms even ver te zoeken

daarom help ik u een handje op weg